Your cart is currently empty.
زیتون در مرحله اول که برداشت میشود قابل مصرف نمیباشد و باید تلخی زیتون بوسیله آب نمک گرفته شود. به گرفتن تلخی زیتون اصطلاحا شیرین سازی میگوییم. مزه نهایی زیتون پس از فرآوری تقریبا نمکی و کمی تلخ است و به دلیل اینکه آب نمک به درون زیتون نفوذ پیدا کند آن را با سنگ و یا قلتک میشکنند و شیرین سازی صورت میگیرد.
دلیل تلخی زیتون شکسته چیست؟
میوه زیتون ذاتا تلخ هست و خاصیت این نوع زیتون در طعم و مزه آن است و تلخی آن بخاطر چربی فراوان و ارگانیک بودن این محصول هست که به صورت سنتی هم شیرین سازی میشود.
👌 تقریباً بهترین حالت مصرف زیتون سبز همین روش شکستن و فرآوری با آب نمک است.